ΕΛ

Language selection English
Entheos Collection

Ονειρεμένες βίλες διακοπών
Καλωσορίσατε στο Entheos Collection

Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο Entheos Collection, στην εταιρία που εξειδικεύεται στην ενοικίαση βιλών και σπιτιών για τις διακοπές σας.

Με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, έχουμε επιλέξει μοναδικές βίλες και σπίτια στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς καθώς και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς, κάθε μία με το δικό της, ιδιαίτερο χαρακτήρα και στιλ, για την κάλυψη των προτιμήσεών σας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μαγευτείτε από τη νησιωτική ζωή, και ίσως κάποια στιγμή να επιλέξετε να αγοράσετε την παραθεριστική βίλα των ονείρων σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, να σας βοηθήσουμε να πραγματώσετε αυτό το όνειρο. Η επαγγελματική μας ομάδα καλύπτει όλα τα στάδια, από την ανεύρεση του ιδανικού ακινήτου ή οικοπέδου, μέχρι την κατασκευή, σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε την τέλεια επιλογή για σας.

Οι Υπηρεσίες Μας

Για να εμπλουτίσετε την εμπειρία των διακοπών σας, το Entheos Collection προσφέρει κατόπιν αιτήσεως: Υπηρεσία μεταβιβάσεων ή ενοικίασης αυτοκινήτου για να εξερευνήσετε το νησί, παραδοσιακές γαστρονομικές εμπειρίες με ντόπιους σεφ, περιηγήσεις με σκάφη για να επισκεφθείτε κρυφές παραλίες, δοκιμές κρασιού σε ντόπια οινοποιεία, λίστα κρασιών για να εξοπλίσετε το κελάρι της βίλας σας, συνεδρίες ευεξίας που περιλαμβάνουν χαλαρωτικό μασάζ δίπλα στην πισίνα και ιδιαίτερα μαθήματα Γιόγκα στη βίλα σας. Αναλαμβάνουμε επίσης και τη διοργάνωση γάμων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

info@entheoscollection.com (+30) 6973 53 9102